Marsmannen
Marsmannen
Marsmannen
Marsmannen zorgen voor een naadloze integratie van online marketing en sales

Welkom aan boord van deze shuttle! Je ultieme bestemming is MARS: waar marketing en sales perfect afgestemd zijn op elkaar.

Tijdens dit traject ga je cruciaal onderzoek verrichten, naar de hefbomen voor jouw plannen en dromen als ondernemer. Je stuurt je huidige business systeem door een heuse testbatterij die je samen met je marketing en sales doorloopt.

Mission

We brengen jouw business in kaart:

  • Hoe ziet je propositie eruit en waar maak jij het verschil ten opzichte van de concurrentie?
  • Heb je een duidelijke strategie, met zicht op wat je de komende maanden en jaren gaat doen?
  • Welke mogelijkheden en middelen heb je om die strategie te bereiken? 
  • Hoe ziet je ideale klant eruit?
  • Werken je marketing en je sales afdeling goed samen? Hebben je medewerkers van die verschillende afdelingen wel hetzelfde doel voor ogen? 
  • Hoe is je klantentraject opgebouwd om van leads klanten te maken?
  • Hoe volg je klanten en contacten op? Welke tools en systemen gebruik je daarvoor?
Marsmannen

Objective

Het resultaat van Mission to Mars is een overzicht van alle mogelijke acties, initiatieven en tools. Van strategie tot campagnes, van crm tot website, van social media tot de juiste content en een helder verhaal… na deze missie heb je alle bouwstenen in handen voor een geïntegreerde marketing en sales. Na deze missie ben je een Marsman.

Coaches

Certified Trainer, Coach & Facilitator
Als gecertificeerd NLP trainer, coach en facilitator begeleidt Stephan Vanhaverbeke mensen en teams om ze effectiever te laten samenwerken.
Marketing & Communicatie
Robin is de marketing expert bij ubeon
Marketing & Communicatie
Jeroen Caluwé is mede-oprichter van Voetvorm, waar hij instaat voor de marketing en de communicatie. Daarnaast is hij freelance communicatie-adviseur voor diverse klanten binnen zijn eigen bedrijf Copy That.
Motivatie & Inspiratie
Als Motivational Speaker geeft Hans speeches die je mensen motiveren en inspireren. Als Inspirational Coach ondersteunt hij jou om je verhalen zelf goed neer te zetten.

Blog

Marsmannen - donderdag, 1 april, 2021
Steff, Hans, Robin en Jeroen geven je alle informatie die je nodig hebt om je aanbod aantrekkelijk online te brengen. De digitale wereld is in een constante evolutie. Zelf geven ze als tip om zo snel mogelijk mee op de trein te springen, al was het op de laatste wagon. Het is van belang om mee te zijn met deze…