Inzicht in systemen.
Doortastend in aanpak.
ubeon
Webinar
Wat is NLP godverdorie en waarom moet ik het leren?
om 20:00
Live training
Wil je duidelijkheid over waar de noden van klanten liggen? Wil je op een gemakkelijke en toegankelijke manier coachen? Met deze coachend verkopen workshop leer je verkoopgesprekken voeren op een natuurlijke manier.
om 09:00
Live training
Leer op een construtieve manier toenadering te zoeken in een onderhandeling en te streven naar een compromis en een situatie waarin beide partijen zich kunnen vinden.
om 09:00
Live training
Ontdek in deze workshop alle tips en tricks om als leidinggevende de juiste coachende attitude aan te nemen en ga daarmee met de juiste mindset aan de slag!
om 09:00
Online training
Wat is essentieel voor mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid? Welke voeding zorgt ervoor dat ik me fit voel en welke voeding pleegt roofbouw op mijn vitaliteit?
om 19:00
Live training
Leer in deze workshop hoe je op een zinvolle en effectieve manier een overleg aanpakt en zo gemakkelijk een open dialoog bereikt.
om 09:00
Stephan Vanhaverbeke, Eva De Bruycker - dinsdag, 18 mei, 2021
We zijn op weg naar een toekomst met een constant wisselende mix van live en virtueel werken: het nieuwe normaal.  18 sprekers delen hun expertise omtrent het omgaan met deze nieuwe omstandigheden in deze online training 'RESET'. Start je opleiding hier.
Evelien Van Dyck, Stephan Vanhaverbeke - dinsdag, 4 mei, 2021
Tijdens Start To Thrive hebben Steff en Evelien het over positieve focus. Leer van hen hoe je in deze uitputtende tijd elkaar kan helpen om je stressniveau te verlagen en zo samen opportuniteiten kan creëren. We merken op dat mensen meer dan ooit gebonden zijn. Door samen te werken creëer je nieuwe mogelijkheden tot …
Evelien Van Dyck - dinsdag, 4 mei, 2021
Start To Spark is een manier om eenvoudig samen op te lichten zodat donkere dagen beter worden en goede dagen subliem! We merken vandaag de dag dat een positieve werksfeer steeds meer van belang is. Mensen zetten negatieve energie over, maar langs de andere kant kunnen we elkaar ook positief beïnvloeden door het…
Thomas Calis - vrijdag, 30 april, 2021
Als ingenieur is Thomas van nature sterk in systemen begrijpen, verbeteren en met elkaar te verbinden. Hier begint alles mee! Iedere organisatie heeft een breed gedragen doel nodig en pas als iedere medewerker dit doel op zijn grafzerk beitelt, is Bob tevreden.  Dit is een noodzakelijke voorwaarde voor de verdere…