Twitter Facebook Linkedin Google Plus Yammer E-mail

Systemic NLP

Thema programma: 
Type programma: 
Facilitator(s): 
Overzicht opleidingen
Met NLP overtuig je mensen, communiceer je beter en bereik je sneller je doelen. Met systeemdenken creëer je verbeteringen met een sterk hefboomeffect. Met Systemic NLP combineer je NLP met systeemdenken om een krachtige invloed uit te oefenen op je bedrijf, team en mensen.

ubeon Academy biedt uiterst toegankelijke opties aan voor jouw NLP opleiding. Kies zelf voor het traject dat het best bij je past!

Kies voor een opleidingstraject op jouw maat

Wanneer je je NLP opleiding wilt starten of verderzetten, dan zijn inhoud, kwaliteit en toepassing in de praktijk wellicht heel belangrijke criteria. Vanuit de feedback van onze deelnemers weten we ook dat de tijdstippen van de opleidingsdagen én de doorlooptijd van de opleiding een grote impact hebben op je beslissing om in te schrijven.

Elke traject optie heeft eigen specifieke voordelen:

ubeon Academy Systemic NLP opleidingsoverzicht

Traject optie 1:
Maximale flexibiliteit met het all-in Systemic NLP Passport

Wil je maximale flexibiliteit, zonder dat je daarvoor méér hoeft te betalen? Maak dan gebruik van je ‘paspoort’, waarmee je van uitzonderlijke voordelen geniet:

  • Je kan gedurende 3 jaar deelnemen (zonder meerprijs) aan de Systemic NLP Practitioner, Systemic NLP Master Practitioner opleidingen, als gehele trajecten of per aparte module. Dit geldt ook voor de certificatiemodules.
  • Je kan twee boeken kiezen uit onze literatuurselectie.
  • Je hebt Premium toegang tot het ubeon Academy Alumni Netwerk.
  • Je doet een prijsvoordeel van 2000,- euro t.o.v. inschrijvingen op de afzonderlijke opleidingen.
Systemic NLP Passport
Bestaat uit 12 modules van telkens 3 dagen
(36 dagen in totaal)
€4500 Meer info

De Systemic NLP Passport formule is dus uitermate geschikt wanneer je – op eigen tempo – het volledige NLP opleidingsprogramma wil afwerken.

Traject optie 2:
Van Systemic NLP Practitioner tot Master Practitioner

Dit is het klassieke NLP opleidingstraject dat door bijna alle NLP opleidingsinstituten wereldwijd aangereikt wordt. Je doorloopt dit traject in twee afzonderlijke opleidingen, met name:

Systemic NLP Practitioner
Bestaat uit 6 maandelijkse modules van telkens 3 dagen
(18 dagen in totaal)
€2950 Meer info
Systemic NLP Master Practitioner
Bestaat uit 6 maandelijkse modules van telkens 3 dagen
(18 dagen in totaal)
€3250 Meer info

Dit traject is ideaal voor wie zijn of haar carrière als coach of consultant een boost wil geven. Na het afwerken van de Systemic NLP Practitioner of Master Practitioner opleiding ontvang je een internationaal erkend certificaat.

Traject optie 3:
Leer NLP stap voor stap met NLP Essentials & Masterclasses.

Wil je voorzichtig kennismaken met NLP en heb je niet meteen nood aan het NLP Practitioner certificaat? Dan kan je jouw NLP vorming starten met ‘NLP Essentials’. In dit traject maak je kennis met de bouwstenen van Systemic NLP en leer je die in de praktijk zetten. Je doorloopt dit traject op eigen tempo in afzonderlijke onderdelen, met name:

NLP Essentials for Personal Excellence
Bestaat uit 2 maandelijkse modules van telkens 3 dagen
(6 dagen in totaal)
€1250 Meer info
NLP Essentials for Leadership, Coaching & Change
Bestaat uit 3 maandelijkse modules van telkens 3 dagen
(9 dagen in totaal)
€2500 Meer info

Wanneer je deze twee ‘NLP Essentials’ na elkaar hebt gevolgd, dan heb je dezelfde materie gekregen als de Systemic NLP Practitioner. Nadat je deze twee deeltrajecten hebt volbracht heb je de mogelijkheid om aan een bijkomende ‘Certificatiemodule’ deel te nemen. Bij het succesvol afronden van deze module ontvang je een internationaal erkend ‘Systemic NLP Practitioner’ certificaat. 

NLP Practitioner Certificatiemodule
(1 tot 3 dagen, afhankelijk van het aantal deelnemers)
€650 Meer info

NLP Masterclasses
De Masterclasses zijn bedoeld voor mensen die een NLP Practitioner of vergelijkbaar traject hebben afgerond. Elke Masterclass is een module van 3 dagen. Je kan voor elke masterclass afzonderlijk inschrijven. Er zijn 5 thematische masterclasses voorzien:

NLP Masterclass "Modeler Coach"
(3 dagen)
€650 Meer info
NLP Masterclass "Personal Mastery & Generative NLP"
(3 dagen)
€650 Meer info
NLP Masterclass "Belief Change"
(3 dagen)
€650 Meer info
NLP Masterclass "Cultural Change"
(3 dagen)
€650 Meer info
NLP Masterclass "Story Telling"
(3 dagen)
€650 Meer info

Wanneer je de vijf modules hebt gevolgd heb je dezelfde materie gekregen als de Systemic NLP Master Practitioner. Daarom heb je de mogelijkheid om aan een bijkomende ‘Certificatiemodule’ deel te nemen.

NLP Master Practitioner Certificatiemodule
(1 tot 3 dagen, afhankelijk van het aantal deelnemers)
€650 Meer info

Dit traject is bedoeld voor wie NLP in de praktijk wil leren toepassen, voor zichzelf of in specifieke leiderschap, coaching en change-management contexten.