Twitter Facebook Linkedin Google Plus Yammer E-mail

Academy

De ubeon Academy biedt hoogwaardige opleidingen voor leidinggevenden, managers, zelfstandigen en ondernemers. Professionals die zich op korte tijd belangrijke competitieve voordelen willen aanmeten kunnen bij ubeon terecht voor open opleidingen en in-company opleidingen over diverse thema's.

Open opleidingen

Voor professionals

Doorheen het jaar organiseren wij workshops, ééndaagse en meerdaagse open opleidingen. Neem een kijkje op onze kalender voor een jaaroverzicht. De voornaamste thema's voor onze open opleidingen zijn Systeemdenken en NLP

In-company opleidingen

Op maat van het bedijf

Bedrijven vinden bij ons natuurlijk ook in-company opleidingen. We bieden een ruim aanbod van bedrijfsopleidingen, gericht op de ontwikkeling van soft-skills zoals communicatie, verkoop, samenwerking en leiderschap. Ook management-skills zoals project management en change management komen aan bod.

Individuele coaching

Voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Change management, project management en leiderschapsontwikkeling gaan gepaard met veranderingen in de eigen mentale modellen, overtuigingen en mindset. Daarom voorzien wij individuele coaching op alle niveaus. Zo ondersteunen we de persoonlijke ontwikkeling, integratie van nieuwe inzichten, het hanteren van nieuwe werkwijzen en het inzetten van nieuwe tools en technieken.

Gecertificeerde Trainers & Coaches

Gericht op praktische toepassing

Onze gecertificeerde trainers en coaches zijn mensen met een ruime ervaring in het trainen en begeleiden van professionals. We verzorgen samen jaarlijks meer dan honderd opleidingen en hebben zo al duizenden mensen van alle niveaus opgeleid. De focus ligt daarbij telkens op de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en de praktische toepassing.

Download het introductiepakket of neem contact op met het  trainersteam om een opleidingstraject op maat van je organisatie en mensen uit te werken.

Door systeemdenken zie je het geheel, de samenstellende delen in het geheel en hun relevante interacties. Dit biedt je...

Met NLP overtuig je mensen, communiceer je beter en bereik je sneller je doelen. Met systeemdenken creëer je verbeteringen...